Voor het vervoeren van zowel bouwmaterialen als bouwmaterieel heeft u aan Kisjes de juiste transporteur!

 Elke dag weten zij de weg naar meerdere bouwplaatsen te vinden en weten daarom ook als geen ander hoe belangrijk veiligheid daar is. Kisjes is in het bezit van zowel het certificaat Veiligheidsladder als VCA** certificaat.

 Door de grote diversiteit aan materieel is er altijd wel een voertuig wat bij uw materialen past. Van klein tot groot, van licht tot zwaar, van dichtbij tot ver weg, van laag tot hoog. De vrachtauto’s van Kisjes Transport draaien hun hand er niet voor om.

 Het is voor Kisjes dan ook geen uitdaging om de materialen zelf te laden of te lossen. Al het materieel is voorzien van een gekeurde (volgens de TCVT certificatieschema’s) autolaadkraan of laad-/losklep. Ook de bijbehorende hijs- en hefmiddelen zijn volgends de juiste normen gekeurd.

De medewerkers natuurlijk niet vergeten, zelfs zij zijn in het bezit van de benodigde veiligheidscertificaten TCVT en VCA.

 Naast het leveren, hijsen en verplaatsen van uw materialen op de bouwlocatie kan Kisjes Transport & Verhuur u ook voorzien van opslagcontainers en bouwketen.

 Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met Kisjes Transport & Verhuur!