Flexibiliteit en zelfredzaamheid zijn belangrijke items voor het evenemententransport!

Veel outdoor-evenementen vinden plaats op recreatieterreinen, deze mogen maar een korte tijd gesloten zijn voor recreatiegasten. Bij indoor evenementen staat vaak het volgende concert of beurs alweer te wachten. Kortom er is maar weinig tijd voor het opbouwen en afbreken, dit vraagt van de vervoerder een strakke planning welke goed berekend is op een uitloop ofwel snel kunnen schakelen en zeer flexibel zijn.

Kisjes weet precies hoe dit werkt! De planning heeft goede voorbereidingen gedaan, heeft de schakelpunten in beeld. De chauffeurs staan in goed contact met de contactpersonen op locatie, zij weten daardoor direct bij aankomst wat hun te doen staat.

Doordat al het materieel zelflossend is kan de doorlooptijd flink worden verkort. Dit kan doormiddel van de kraanwagens maar ook door middel van de gesloten opleggers met schuifzeil, hefdak en grote, zware laadklep van 6 ton. Middels deze laadklep kan Kisjes een (ruwterrein) heftruck maar ook grote (geluids) kisten of u horecafrituurpan zelf laden en lossen.

Naast het feit dat Kisjes al u materialen op locatie kan leveren kunnen zij u ook helpen aan opslagcontainers, kantoor/kantine containers, HACCP gekeurde containers enz.

Wilt u meer informatie, neemt u gerust  contact  op met Kisjes Transport & Verhuur!