Heeft u een nieuw aangeschafte, een te verhuizen, een verkochte of betreft het een te verplaatsen machine. In welke vorm het ook is, machinetransport vraagt om specialistische mensen en materieel.

 Mensen die met u meedenken en mee kijken om de machine op de juiste manier getransporteerd te krijgen. Kisjes heeft een ervaren en vakkundig team, welke allen in het bezit zijn van een TCVT certificaat.

 Materieel wat veel faciliteiten biedt, kraanauto’s voorzien van verschillende soorten kranen om zo de juiste kraan bij de juiste machine te hebben staan. Daarnaast zijn er vlakke, uitschuifbare opleggers maar ook gesloten opleggers voorzien van schuifzeil en schuifdak.

Al het materieel van Kisjes is voorzien van veel gemakken en gekeurde hulpstukken, hiermee wordt uw machine met uiterste zorgvuldigheid vervoerd of verplaatst.

 De naam zegt het al, Kisjes Transport is specialist in transport. De technische kennis van de medewerkers is vooral gericht op het voertuig en alles wat daarbij hoort. Voor dé- en montage van machines, zowel mechanisch als elektrotechnisch beschikt Kisjes over een netwerk van gespecialiseerde partners.