Kisjes Transport BV en Verhuur BV heeft altijd een passende oplossing! Heeft u een transportprobleem of u weet niet welk transport u het beste in kunt zetten? Wij bieden u graag onze mogelijkheden aan, de keuze is aan u!
Kisjes is 24/7 bereikbaar, heeft een landelijke dekking, levert ook over de grens en streeft naar perfectie in de uitvoering van uw opdracht. Wij zoeken graag met u naar de juiste oplossingen, ons vakmanschap, ervaring en klantgerichtheid staan daarbij garant.

KISJES, VOOR ELKE TRANSPORTVRAAG VAN KLEIN TOT GROOT!
Het familiebedrijf Kisjes heeft een uitgebreide collectie vrachtwagens met een brede keuze aan transportmiddelen. Voor elke transportvraag van klein tot groot, van eenvoudig tot complex bieden wij flexibele oplossingen. Met ruim 100 jaar ervaring in transportwerk, beschikt Kisjes over goed opgeleide chauffeurs, een grote verscheidenheid aan transport- en laadmiddelen, een vergaande specialisatie en landelijke dekking. Vervoer over de grens? Geen enkel probleem, Kisjes regelt uw transport!

REGEL UW SPECIAAL TRANSPORT VANDAAG NOG BIJ KISJES!
U heeft iets bijzonders te vervoeren? Kwetsbare producten waarbij nauwkeurigheid en extra oplettendheid een ware must is? Naast het ‘normale’ wagenpark heeft Kisjes Transport BV ook speciale voortuigen voor uw speciaal transport. Onze speciale voertuigen zijn veelal uitgerust met hydraulische laadkranen met uiteenlopende hijscapaciteiten. Het vervoeren van buizen of staalconstructies, een lengte transport of juist een exceptioneel transport, niets is ons te gek.

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar