Internationaal transport

Uw organisatie groeit en u heeft inmiddels ook vestigingen in het buitenland? Of u heeft werken in het buitenland en ook daar heeft u het juiste materieel nodig?

Lees verder >

Open transport

Het uitgebreide wagenpark van Kisjes zorgt voor voldoende opleggers om uw materieel op de juiste manier te transporteren.

Lees verder >

Exceptioneel transport

Kisjes regelt graag uw exceptioneel transport en zorgt tevens voor de vereiste vergunningen en de juiste transportbegeleiding!

Lees verder >

Huiftransport

Is uw transport vorstgevoelig? Het huiftransport van Kisjes zorgt dat uw transport goed aankomt op plaats van bestemming.

Lees verder >

Container transport

Het wagenpark van Kisjes biedt u het juiste transport voorzien van hydraulische kranen, waarmee wij uw containers veilig en efficiƫnt kunnen transporteren.

Lees verder >

Materieel

Kisjes heeft een uitgebreide collectie vrachtwagens met een brede keuze aan transportmiddelen. Voor elke transportvraag van klein tot groot, van eenvoudig tot complex bieden wij flexibele oplossingen.

Lees verder >

Kisjes, de oplossing voor uw transport- en verhuurvraag!

U heeft een transport nodig, maar weet niet waar te beginnen? Weet u niet welk transportmiddel het beste bij uw transportvraag past? Of bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? Kisjes Transport BV en Verhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw transport- of verhuurvraag!

lees verder >