Container transport

Wij kunnen elke container transporteren, ook die van u!

U heeft containers die getransporteerd moeten worden? Het wagenpark van Kisjes container transport biedt u het juiste transport voorzien van hydraulische kranen, waarmee wij uw containers veilig en efficiënt kunnen transporteren. Dat er containers zijn in verschillende afmetingen en variaties is Kisjes container transport niet vreemd. Wij kunnen elke container transporteren, ook die van u!

Container transport

Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark om de containers te kunnen transporteren. Klik hier en bekijk de vrachtwagens die geschikt zijn voor container transport.

Meer dan alleen container transport

Kisjes is gespecialiseerd in meer dan alleen container transport. Zie daarom ook:

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar

Een zeer zware machine voor Rijva

Een hijsklus van een zeer zware machine voor Rijva die we met twee kranen hebben moeten pakken. Exceptioneel transport nodig? Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Lees verder >

Kisjes, de oplossing voor uw transport- en verhuurvraag!

U heeft een transport nodig, maar weet niet waar te beginnen? Weet u niet welk transportmiddel het beste bij uw transportvraag past? Of bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? Kisjes Transport BV en Verhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw transport- of verhuurvraag!

lees verder >