Exceptioneel transport

Bij Kisjes kunt u terecht voor excptioneel transport

Vervoert u weleens goederen over de weg? Het kan zijn dat bij een transport de lading soms te lang is, te breed, te hoog of wellicht te zwaar, u heeft dan te maken met exceptioneel transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan machines of onderdelen van machines, werktuigen voor de wegenbouw of aan het vervoeren van zonnepanelen of winkelruiten. Kisjes regelt graag uw exceptioneel transport en zorgt tevens voor de vereiste vergunningen en de juiste transportbegeleiding!

Wat is Exceptioneel transport?

Exceptioneel transport of uitzonderlijk vervoer is vervoer van goederen dat qua afmetingen (lengte, breedte, hoogte) en/of massa de Regeling Voertuigen (NL) of het Technisch Reglement en Wegcode (BE) niet naleeft. Indien zulk transport wil plaatsvinden, dient een vergunning of ontheffing aangevraagd te worden bij de overheid.

Meer dan alleen exceptioneel transport

Kisjes is gespecialiseerd in meer dan alleen exceptioneel transport. Zie daarom ook:

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar

Maak gebruik van ons veelzijdige transportaanbod!

Bij het plaatsen van glas…

Lees verder >

Kisjes, de oplossing voor uw transport- en verhuurvraag!

U heeft een transport nodig, maar weet niet waar te beginnen? Weet u niet welk transportmiddel het beste bij uw transportvraag past? Of bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? Kisjes Transport BV en Verhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw transport- of verhuurvraag!

lees verder >