Materieel

Een uitgebreid wagenpark garandeert u de juiste oplossing

Kisjes heeft een uitgebreide collectie vrachtwagens met een brede keuze aan transportmiddelen. Voor elke transportvraag van klein tot groot, van eenvoudig tot complex bieden wij flexibele oplossingen. Zo beschikt Kisjes over bakwagens voorzien van een hydraulische kraan, trekkers voorzien van een hydraulische kraan en gesloten bakwagens met een laadklep. Maar ook een city-oplegger, een 3-assige huifoplegger, een 2-assige gestuurde oplegger of een 3-assige semi dieplader. Met ons wagenpark bieden wij ook voor u de juiste oplossing.

Bekijk hier al ons materieel >

Transport

Met ons materieel zijn wij gespecialiseerd in meerdere vormen van transport.

  • Levert altijd op tijd
  • Volgens afspraak
  • Ruim 100 jaar ervaring
  • Persoonlijke aandacht
  • 24/7 bereikbaar

Een zeer zware machine voor Rijva

Een hijsklus van een zeer zware machine voor Rijva die we met twee kranen hebben moeten pakken. Exceptioneel transport nodig? Lees hier meer over de mogelijkheden. 

Lees verder >

Kisjes, de oplossing voor uw transport- en verhuurvraag!

U heeft een transport nodig, maar weet niet waar te beginnen? Weet u niet welk transportmiddel het beste bij uw transportvraag past? Of bent u op zoek naar een (opslag) container maar u weet niet welke afmetingen u nodig heeft? Kisjes Transport BV en Verhuur BV helpt u graag en heeft altijd een passende oplossing voor uw transport- of verhuurvraag!

lees verder >